Wij bieden 1 platform voor de software distributie van ESD’s, softwarelicenties en maandelijkse diensten (cloud services).

Binnen het platform log je in op jouw eigen on-demand software store. Hier kun je gemakkelijk en snel software en cloud services bestellen voor u bedrijf, activeren en beheren. Waar je ook bent. Op kantoor, bij je klant of onderweg. Of je nu software nodig heb voor je zelf of multinational bij ons bestel je alle ESD makkelijk en snel met ons platform zijn software en services binnen enkele kliks gekocht én geactiveerd.

UITGEBREID SOFTWARE AANBOD

Met ons uitgebreide software aanbod faciliteer jij de volledige IT-infrastructuur van je klanten vanuit jouw on-demand software store. Van securityoplossingen van 15+ merken en een compleet aanbod Microsoft-software, tot cloud services voor online workspaces, backup & recovery, monitoring en accounting. Ons platform is gevuld met een divers aanbod softwarelicenties, cloud services. Een aanbod dat wij continu aanpassen en uitbreiden op basis van de behoeften in de markt.

Bekijk onze webshop en vraag advies of een offerte op maat aan.