Wij geven verschillende trainingen aan bedrijven en geven ondersteuning waar dat nodig is. Met deze extra handvaten komt jou personeel tot het resultaat dat u zou willen.Zonder dat je een extern bureau hoeft in te schakelen.

Wij geven ook Support ondersteuning voor nieuwe en bestaande Teamleader klanten, wij geven product training /onboarding/ nieuwe medewerkers kennis laten maken met Teamleader.

Support :

  • Onboarding
  • Intergratie /marketplace
  • Product training
  • Demonstratie

Support

Onboarden  Teamleader

Wilt je met Teamleader starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hulp nodig bij het importeren van je klantenbestand of het personaliseren van je templates? Laat je begeleiden en voor je het weet ben je er helemaal mee weg.
Intrigreren

Gebruik je verschillende software applicaties, maar heb je geen idee hoe je deze met elkaar kan verbinden? Wil je leads van je website automatisch in je Teamleader zien

Training

B2B Sales Trainingen

Wil je meer verkopen, maar weet je niet wat de volgende stap is? Hoe ziet jouw marketing en sales funnel er uit?
Efficient Werken

weet je niet hoe je efficiënt je tijd in moet delen, bekijk dan deze training.
PROFESSIONAL
BUSINESS
ORGANIZER


Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je dringende behoefte aan structuur in
je dagelijkse processen.
Efficiënt om gaan met je tijd

Herken je dat gevoel? dat een dag niet voldoende uren heeft , of dat je de hele dag druk bent met van alles maar aan het eind van de dag niets concreets af is.

Demonstratie

Blacksoft
Demo

ERP bedrijfssoftware, voor uw bedrijf op maat gemaakt. goede service, betrouwbare software en persoonlijke aandacht. Meer informatie?